sangoescostarica.reismee.nl

Laatste reacties

Hieronder vind je een overzicht van de laatste 100 reacties

Guido e Maria

Ondertussen thuis gekomen, wat thuis ook voor jou mag betekenen. In de helft van de wereld voel jij je thuis.Weer genoten van je verhaal en de foto's, zou de waarheid geweld aandoen als ik niet zou zeggen: we zien al uit naar de volgende. Maar rust eerst even uit, nagenieten met een warme chocomelk in plaats van een ijskoude tequila of wat het ook mag zijn. Die boomerang is dat een hint? Abraço, feliz natal e prospero ano novo.

San F

@ my favourite callgirl & Talleke : ?

San F

@ Emmy'tje : ❤
@ jezus : op de aankondiging van de vlucht in de LH in SJ zie ik 'A tiempo - on time' staan - ik kom eraan !

chantal

Een goeie terugreis en bedankt dat we mochten meegenieten/mee reizen met jouw.Geniet van de feestdagen en een gelukkig,gezond,spannend,....2019

jezus

sorry voor de dt-fout, ai, zo erg.
Heb je ze gevonden?

jezus

Kom maar snel naar huis. Ik ben vandaag ook een beetje in een melancholische bui. Ciske die altijd nr huis komt op vrijdag blijft studeren in Gent, het is hier al sinds 17u donker, ik kan niet mee op oudercontact omdat mijn rollator niet zover geraakt en ik zit al de ganse NM alleen, dus keer maar stilaan terug, dat we de cadeautjes kunnen uitpakken (schrappen wat niet past)/ naar jouw sappige verhalen luisteren...
Onze Ellis is met haar papa op oudercontact dus dat wordt een hoogtepunt. Ze zullen weer geen enkele vraag gesteld hebben, ik kan het alweer voorspellen. Enfin, straks weer spaghetti-avond bij la mama maar zonder jou is het weer een stukje stiller.
Mijn leidertjes van Oranje hebben een supergeheime spoedvergadering na de spaghetti, dus die zal ik ook maar weer in een wip zien....
Zo, ik hoop dat je straks op het vliegtuig de veiligste plaats uitgekozen hebt en dat je heelhuids land op Belgische bodem, het land met een regering in lopende zaken mocht je de actualiteit niet gevolgd hebben....
Dat is ook eens iets anders he?
Tot straks dus!

Your favourite callgirl

De tijd is weer voorbijgevlogen, maar ik kan wel lezen dat je het land in je hart gesloten hebt. En melancholisch? Niets mis mee. Ik wist wel dat er een softie in je schuilde ?. Ik wens je een behoude thuiskomst en heel gezellige feestdagen waarbij er ongetwijfeld veel Costa-Ricaverhalen verteld zullen worden. Dank je om ons opnieuw te laten meegenieten. Ik ben al benieuwd naar de volgende reis! X

chantal

Super om weer een beetje up to date te zijn en te horen (allé lezen) dat alles daar "vlot" verloopt . Geniet nog van alles wat jouw pad passeert.

Darleen

San, altijd leuk om je verhaal te lezen. Geniet van alles en iedereen rond jou..... want straks is het terug .....Jajaja.....maar denk er nog niet aan en genietgenietgenietgeniet......?????

jezus

waw,
welke zwoele verhalen allemaal.
Ongelooflijk dat er mensen zijn die kunnen 'stappen' he?
Ooit komt mij dat ook weer te beurt. En teenslippers... ik droom ervan.
Goed dat ik hoor dat je al aan het naderen bent, zal content zijn als je weer thuis bent.
Veel kan ik verder niet vertellen, mijn doorgaans o zo gevulde leven is momenteel leeg, stil,... en alle kindjes de deur uit nu, precies beetje 'legenestsyndroom' aan het beleven.

Guido e Maria

Hey, jouw frigoweer van 9°, daar kunnen we hier enkel van dromen. Op een weekje van de zomer is en blijft het 30° maar dat weet je beter dan wie ook. Geniet van de laatste blikken, einders, ontmoetingen, zandkorrels en bladeren. Binnenkort zijn het weer bountyzoete herinneringen. Abraço.

Your favourite callgirl

Alweer een schitterend verhaal uit een naar ik lees schitterend land! Geniet nog van het land, de natuur, de locals, het weer, je tocht,... Hier is het toch maar business as usual. Een en al ‘nova’ en kwel. En het weer: een paar graden warmer nu, maar zeker geen weer voor ‘teensletsen’. Enjoy!!

Emmytje <3

Liefste meter,
Wat leuk om al die avontuurlijke verhalen te lezen. Ik krijg zin om mijn boeltje te pakken en de eerste beste vlucht naar Corsica te nemen of nee het is Costa Rica Nog een laatste week school en dan kan ik me volledig focussen op de examens. Ik kijk er al naar uit om te luisteren naar je toffe verhalen want wie heeft zo'n avontuurlijke meter als ik! Niemand kan dat zeggen!
Broerie vertrekt zo direct tot Kerstavond nr zijn kot, dus die zijn we even kwijt...
Gepakt en gezakt, nog meer mee dan zijn tante naar Costa Rica.

En nu afronden, HelloFresh is op komst en mama geraakt nog niet tot aan de deur, dus ik moet me plicht doen....

guido
reactie op: foto

was het maar waar!

Iris
reactie op: foto

krokodillen die aan het zonnebaden zijn. zo romantisch. durfde je niet dichter? ;)

iris
reactie op: foto

Dat je helemaal naar costa Rica moet reizen om te ontdekken dat je fotografisch talent hebt ! Mooie foto !

jezus
reactie op: foto

vandaar het gezegde 'den aap uithangen'....

Yannick

Wat een fantastische verhalen!

Nancy

San, je had de mail naar ons oud mailadres verzonden.
Ik heb nog wat in te halen om te lezen :).
Zo tof ! ! !

Darleen

Leuk hoe je alles beschrijft.....fotootje van miss Israël op hakken????????en uitgelopen mascara ????????

Sandra F

@ de 4werk-vrienden: veel succes op het kerstontbijt komende zondag!
@ al de rest : fijn weekend, gelukkige verjaardag, smakelijk eten... Kiest u zelf maar wat van toepassing is.

Sandra F

@ Ellisje : veel succes met de proefwerken !
@ Jezus : al wat beter te been / voet?

Ellis Vincke

Hey,
Tante leuk dat je je daar naar je zin hebt. Geniet nog van je reis. Mijn excuses dat ik zou laat pas een berichtje stuur . Het zijn namelijk examens en met moeder Anja is alles in orde.

Darleen

Hey San leuk om je verhalen te lezen en mee te reizen met je.
Straffe madam , globetrotter , prima schrijfster en een leuke vriendin.
Geniet ervan en ik zal ook genieten van je reisverhalen die me af en toe een warme lach geven . Be carefull???

Spiderman

Lieve globetrotter,
wat een genoegen om jou verhaal te lezen, zoals altijd trouwens!
Hier in Beernem worden wij zo stilaan gewaar dat de winter zijn intrede doet.
Deze morgen mocht ik voor de eerste maal het ijs van mijn raam krassen. Van heerlijke rijpe ananassen is hier dus geen sprake, ik ben momenteel blij met een warme chocomelk!
Met je zusje gaat het waarschijnlijk goed, al is het moeilijk om haar te bereiken, als je haar belt, dan is ze bezig met haar verplaatsing ergens in haar huis, van de zetel naar de tafel, van boven naar beneden, naar het toilet en omgekeerd...., maar na het laatste verslag lukt het haar wel! dus dat komt wel goed!
Verder staan de feestdagen voor de deur, de Sint is terug naar Spanje dus mochten wij dit weekend eindelijk onze Kerstboom versieren. (indien wij dat vroeger doen, dan komt de Sint blijkbaar niet langs volgens sommige mensen, maar hij slaat steevast mijn huis over, Kerstboom of niet.....) Enfin, dit vervelende werkje is voorbij, mijn zolder een puinhoop, maar mijn huis ziet er feestelijk uit, niet dat er momenteel veel gefeest wordt...... Daar is er teveel werk voor in mijn boetiek!
Allee....., geniet nog maar chou en tot de volgende.
Gran beso Xx

chantal

Super

Jo en Els

Geweldig hoe we al je avonturen zo zien gebeuren zelfs al zitten we zo ver!! Meer van dat zou ik zeggen

Sandra F

@ Jezus : En eventuele moeilijke woorden zal ik wat toelichten voor ons ma. Spaart je meteen ook weer een hoop werk tijdens je platte en verplichte rust :-)

Sandra F

@ Jezus : ik probeer mijn verhalen wat kort te houden, zodat ze op 1 scherm zouden passen en er dus niet moet gescrold worden.

Sandra F

@ Chantal, Spiderman, My favourite callgirl en Guido e Maria : dankjewel voor trouwe commentaren !

Guido e Maria

Dank voor je weer heerlijk verslag. Inderdaad zijn we gewoon de rijpe vruchten te zien in Begië maar hier bijna rijp geplukt en na een paar uur etensklaar. Geniet vooral blijvend met de reeds vele opgedane herinneringen. Abraço

Guido e Maria

Prachtig geschreven, met blijvende bewondering. Eigenlijk kijk ik hier nooit in mijn sloffen waarmee ik buiten werk, tot enkele weken geleden ik voelde dat er iets aan mijn teen zat, en inderdaad, een kobbe.
Het donker worden gaat ietske rapper dan hier maar waarschijnlijk ook met een knip, licht uit! Abraço.

chantal

Jouw reisverslag levert me spontaan een glimlach op .

jezus

amai,
wat ziet dat er allemaal spannend uit zeg.
Ik daarentegen lig hier in de zetel met naast mij 3 studenten aan 1 tafel mijn dag te verslijten.
Het leven van 2 zussen kan toch gans verschillend lopen he?
Straks komt la mama terug. Ik heb haar gisteren mijn labtop in haar handen gedraaid en ze heeft de reisverhalen gelezen. Ik leer haar 'scrollen' maar elke 5 minuten is ze het verhaal kwijt en zit ze op een andere website! Er is nog wat werk aan de winkel maar tot jij terugkeert MOET ze kunnen 'scrollen', dat is de doelstelling!
En dan vindt ze dat er veel moeilijke woorden in staan, dus we bespreken dat dan daarna. Mag ik dus vragen om bij jouw volgend reisverslag GEEN MOEILIJKE woorden meer te gebruiken, want ik heb niet zoveel tijd om dat er nog bij te nemen, ik moet nu eenmaal rusten van de dokter, geen zware inspanningen.. (haha).
Allez, let maar een beetje op daar alleen in dat huis, als ik je de eerste dagen niet meer hoor, dan weet ik dat er daar iets is gebeurd... iets met een '2': 2 moordenaars, 2 messteken,.... het lijkt precies een beetje 'Familie', ....

Your favourite callgirl

Geweldig relaas alweer. Ik was toch een beetje ongerust na een paar dagen zonder nieuws. Wat een teleurstelling elke morgen toen ik geen bericht van obze wereldreiziger zag. Maar wat maak je het nu goed! Je hebt het duidelijk weer naar je zin. En wij genieten toch een beetje mee. Al ben ik niet jaloers op al die beestjes daar ?. En aan Jezus: een heel spoedig herstel! Jammer dat jullie 24 november gemist hebben, het was zo leuk! Dus voor de volgende editie: geen weekendjes boeken, hé! Sandraatje: nog veel plezier daar en ik kijk al uit naar je volgend verhaal! X

jezus

hey lieve zus,
ik hoor dat je het, voorlopig althans, zeer goed nr jouw zin hebt.
Dit jaar zal ik jouw reisverhalen van A tot Z lezen, beloofd, zodat ik bij jouw thuiskomst, zoals eerder, geen domme vragen meer stel..
Ondertussen heeft mijn persoonlijk verpleger-van-de-dag Ciske, mij in de zetel gegooid nadat hij mij eerder vanmorgen al had achtergelaten wegens té laat opgestaan voor zijn huisartsbezoek. Ik lag daar dus als een verlaten moedertje op mijn bed en kon niet nr beneden, afhankelijk van het moment dat hij hopelijk terugkeerde. Gelukkig keerde hij terug en na wat kraanwerk ben ik in de zetel geraakt. Voorlopig uitgeblust tot nader orde....
Ja, wat een voetje allemaal met zich teweeg kan brengen. Gisteren is Sabine mij nog even komen vertellen dat haar schroeven er dit jaar 'uitpuilden' en zijn uitgehaald, opnieuw onder algemene verdoving, dus we leven op hoop....
En aangezien erfelijk, jij ook....

En dan hoor ik plots geklop op de deur: la mama is daar! Ik doe haar de groeten en kijk uit nr jouw volgend verhaal.

chantal

Zo leuk om jouw verhaal te lezen en wréé content dat we een beetje met jouw mogen meereizen . Geniet ervan . Groetjes

Spiderman

Yihaaaaa, wat een fantastisch begin van mijn werkdag8 Niets leuker een een reisverslag van San, en dat bij mijn ontbijt..... Geniet van elk moment chou, en hopelijk beleef jij een fantastisch avontuur, dan krijgen wij een geweldig verhaal om te lezen! Disfrutarrrrrrrrrrr........ Xx

Guido e Maria

Prachtige start van een nieuw avontuur. Rustige busritten gewenst met veel kijkgenot. abraço.

Guido e Maria

yeah, daar gaat ze weer om ons drie weken te doen watertanden met haar onuitgegeven reisverhalen. De derde C op reis, maar kan je niet bij gelijke stand de tweede letter gebruiken, dan heb je toch de U, H en nu de O. Zie nu pas dat we al de 2de zijn, waarschijnlijk ben je nu aan het vliegen en kom je binnen enkele uren aan. Sandra, geniet er met volle teugen van, er genieten een hele schare fans van je mee. Abraço.

chantal

Ik wens je een supertoffemegafantastischeonvergetelijke reis

Your favourite callgirl

Na alle verlofaanvraagperikelen (hoeveel letters telt dit woord trouwens?) is het bijna zover. Jij op trot en wij reikhalzend uitkijkend naar weer een sappig verhaal. Heerlijk! Geniet van deze nieuwe reis en keep it safe!

Jef Vanheerentals

Sandra,

Oprechte wensen voor weer eens een formidabele "uitstap". Ik wens je van harte een voorspoedige reis, een aangenaam verblijf maar bovenal toch ook een behouden thuiskomst, dan wel in het bezit van weeral onvergetelijke herinneringen.

Spiderman

Hoi hoi,
weeral een leuk begin van een mooi avontuur! Wat zijn we blij dat we tot het selecte clubje behoren die mogen meegenieten van jou avonturen......
Ik zie reeds uit naar je eerst volgende verslag!
Stel dat goed amiga en disfrutar!!!!!!
Jou enige echte Spider xx

Marianne

Nou, hier zaten we al even op te wachten. Maar daar komen ze weer, de hoogdagen voor je fans. Reken me onder jouw superfans. Blij dat ik weer even met je mee mag reizen. Doe dat goed, lieverd. Keep it safe & geniet van kop tot teen ! x